دوشنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۵۰ ۱۳۷
طبقه بندی:
  • اخبار
  • اخبار ویژه
چچ

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران: بدهی سایپا به شرکت ها بیش از سود سالیانه صنعت بیمه است 

دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران با از عدم پرداخت بدهی توسط سایپا به شرکت های بیمه ابراز تاسف کرد و گفت: بدهی سایپا به شرکت ها بیش از سود سالیانه صنعت بیمه است. سود شرکتهای بیمه در سال گذشته 850 میلیارد تومان بوده است در حالی که رقم بدهی سایپا به صنعت بیمه بیش از 1000 میلیارد تومان است.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران: \r\n\r\nبدهی سایپا به شرکت ها بیش از سود سالیانه صنعت بیمه است 

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، سیدمحمد علیپور روز دوشنبه در نشستی خبری با تبریک روز خبرنگار به اصحاب جراید و رسانه ها افزود: خبرنگاری شغلی حساس و پر اهمیتی است و در سندیکای بیمه گران نیز کارگروه روابط عمومی برای ایجاد تفاهم بیشتر میان صنعت بیمه با خبرنگاران ایجاد شده است.
وی ادامه داد: تمام جلوه و آینه هر کاری از مسیر روابط عمومی و خبر است و چشم چراغ صنعت بیمه، خبرنگاران تخصصی این صنعت هستند و آن چیزی که می تواند کار را تکمیل کند، تعامل فعال و همدلی است و خبرنگاران صنعت بیمه چون جزء خانواده صنعت بیمه هستند، شایسته است با این صنعت همدل و همراه باشند تا صنعت بیمه عملکرد بهتری داشته باشد که نتیجه آن خدمت رسانی بهتر به مردم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآور  شد: بحث تغییر اساسنامه سندیکای بیمه گران از سالهای قبل مطرح بود در یک سال گذشته بحث تغییر اساسنامه جدی شد و درنهایت با بحث هایی فراوانی که مطرح  گردید، این اساسنامه در شورای عالی بیمه به تصویب رسید.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران خاطر نشان کرد: عدم ضمانت اجرایی تصمیمات، مهم ترین نکته درباره اساسنامه قدیمی سندیکا بود؛ بیش از ٥٠ نسخه مختلف از اساسنامه سندیکا تا قبل از ارایه به بیمه مرکزی اصلاح شده تا درنهایت نسخه نهایی آن به تصویب رسید.
وی با اشاره به اساسنامه پیشنهادی سندیکا، گفت: البته تمامی خواسته های ما در اساسنامه جدید برآورده نشده اما تغییرات مثبتی در این اساسنامه وجود دارد؛ البته تلاش می کنیم پس از ابلاغ با تصویب آیین نامه های اجرایی مقداری از ایرادات بخصوص درباره ضمانت اجرایی را برطرف کنیم.
علیپور با بیان اینکه ذات سندیکا در حرفه ای و فنی بودن است، ادامه داد: در دو سال گذشته بیشترین تمرکز برای ایجاد انضباط بین شرکت ها بوده است، البته دوستان عزیزی که قبلا در سندیکا بودند و خیلی خیلی خوب هم فعالیت کردند؛ ولی شاید به دلیل غیر بیمه ای بودن کمتر می توانستند روی مسایل فنی تمرکز داشته باشند.
وی  با اشاره به اینکه بیمه مرکزی موارد مورد بحث و بررسی خود جهت تصمیم گیریها را به سندیکای بیمه گران ایران منعکس می کند، خاطر نشان کرد: بطور مثال در دو سال گذشته فقط درباره آیین نامه ماده ٧٦ مربوط به بخش درمان بیش از ٥٠ جلسه پرحجم برگزار کردیم تا بتوانیم مسایل درمان که یکی از نقاط نگران کننده صنعت بیمه است را بتوانیم حل کنیم.
دبیرکل سندیکای بیمه گران کیفت فنی کارگروه ها را بسیار خوب عنوان کرد و گفت: معاونان فنی که تقریبا محور تمام فعالیتهای بیمه گری شرکت های بیمه  هستند تاکنون هیچ نقشی در سندیکا نداشتند، اما راه اندازی شورای هماهنگی معاونان فنی نتایج بسیار خوبی داشته است و هر موردی که باید  در صنعت بیمه اجرا شود را در این شورا مطرح کرده تا  اعضا رویه منسجمی داشته باشند.
وی با بیان اینکه درباره آیین نامه سرمایه گذاری نیز اصلاحاتی صورت گرفته است، تصریح کرد: در مورد مسائل بیرونی صنعت بیمه هم یکی درباره عوارض و دیگری مالیات ها، بخصوص در مجلس بسیار کار و پیگیری شده است و چندبار با رییس مجلس صحبت کردم که باعث شد تقریبا ذهنیت مسئولین مربوطه نسبت به وضع عوارض برای صنعت بیمه اصلاح شده است.
علیپور با اشاره به اینکه پیش از این مسئولان، صنعت بیمه را به عنوان کیسه ای می دیدند که باید از آن فقط استفاده مالی کرد، خاطر نشان کرد: در چند سال اخیر ذهن مدیران کشور نسبت به صنعت بیمه تغییرات مثبت فراوانی کرده است.
وی با ابراز تاسف از اینکه برخی نمایندگان مجلس به دنبال جبران خسارت ها از ذخایر صندوق تامین خسارت های بدنی هستند، اظهار داشت: تمام ذخایر صندوق تامین خسارت های بدنی برای صنعت بیمه است اما همچنان شاهد هستیم که برخی نمایندگان برای جبران خسارت سیلزدگان و حتی اسیدپاشی در خیابان، در نظر دارند  که از ذخایر این صندوق استفاده شود.
علیپور با اشاره به تشکیل شوراهای هماهنگی شرکت های بیمه در طی دو سال گذشته در استان های مختلف کشور ادامه داد: با وجود آنکه این موضوع در اساسنامه قبلی پیش بینی نشده بود، با تدوین آئین نامه و برگزاری انتخابات در تمام استانها شورای هماهنگی استان تشکیل گردید و شروع به فعالیت کرد، با این حال وجود این شورا در اساسنامه جدید پیش بینی شده است.
وی اصلاح ساختار بودجه سندیکای بیمه گران ایران را از دیگر اقدامات انجام شده در دو سال گذشته دانست و تصریح کرد: از آنجایی که ساختمان کنونی سندیکا، ساختمان مناسبی نیست، یکی از ساختمان های متعلق به بیمه ایران از طریق انجام مزایده خریداری نمود.
دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین با اشاره به عدم پرداخت معوقات و بدهی شرکت سایپا به شرکت های بیمه افزود: شرکت خودروسازی سایپا بیش از هزار میلیارد تومان به شرکت های بیمه تنها بابت رشته ثالث بدهکار است در حالیکه کل سود سالیانه شرکت های بیمه به رقمی معادل 850  میلیارد تومان می رسد.
وی با بیان اینکه بیشتر اهرم های صنعت بیمه در اختیار بیمه مرکزی است، اظهار داشت: ما هم تاکید داریم که باید وارد راه حلی منطقی با این خودروساز شد که البته پیشنهاد می کنیم که اول سایپا  تکلیف بدهی خود به صنعت بیمه را معین کند تا بعد به راه حلی برای همکاری در آینده برسیم.
علیپور خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی از شرکت های بیمه با عدم همراهی با دیگر شرکت ها، فرصت طفره  را برای بدهکار به وجود آورده اند و حتی اگر بهترین اساسنامه با بالاترین ضمانت اجرا هم نگاشته شود، بدون ایجاد همدلی و همکاری میان اعضا به هدف خود نمی رسیم.
وی ادامه داد: حتی اگر وضع موجود بدون تغییر مانده و سایپا بدهی جدیدی برای شرکت های بیمه نداشته باشد ضرر و زیان هنگفتی نصیب صنعت بیمه خواهد شد و به نظر می رسد باید هر چه سریع تر  تکلیف این بدهی روشن شود.
وی درباره روند برگزاری انتخابات پیش روی سندیکا نیز گفت: هنوز اساسنامه جدید سندیکای بیمه گران که در شورای عالی بیمه تصویب شده، برای اجرا ابلاغ نشده، البته در حال حاضر جلسات کمیسیون راهبردی تشکیل می شود تا اقدامات لازم جهت برگزاری انتخابات را برنامه ریزی نماید.
گفتنی است نشست دبیرکل با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار، صبح دوشنبه( 14 مرداد 98 ) با حضور خبرنگاران تخصصی صنعت بیمه در سندیکای بیمه گران ایران برگزار گردید.

 

آدرس کوتاه شده: